Đukanović predao potpise: "Potvrda superiornosti DPS-a"

On je zahvalio koalicionim partnerima DPS-a na već učinjenoj ili obećanoj podršci
272 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.03.2018. 18:03h

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović predao je kandidaturu za predsjednika Državnoj izbornoj komisiji.

Đukanović je kazao da je DPS prikupila 60.528 potpisa podrške, i zahvalio svim građanima koji su podržali kandidaturu, te izrazio nadu da će oni biti dio jedne još moćnije podrške 15. aprila koja će, kako navodi, obezbjediti pobjedu u prvom krugu izbora.

"Koristim priliku da se zahvalim aktivistima DPS-a koji su u nevjerovatnom roku od četiri dana uspjeli da skupe ovoliki broj potpisa i da na taj način potvrde moć infrastrukture naše partije i da onima kojima to nije jasno objasne zbog čega je to DPS toliko superiorna na političkoj sceni" kazao je Đukanović novinarima.

On je zahvalio koalicionim partnerima DPS-a na već učinjenoj ili obećanoj podršci. "Obećanoj zbog toga što je jedan broj partija iz koalicije najavio održavanje svojih stranačkih organa tokom ovog vikenda", naveo je Đukanović.

Predsjednik DPS-a kazao je da ovi izbori nisu samo za predsjednika Crne Gore bez obzira što je, kako on navodi, riječ o izborima za najznačajniju funkciju u državi.

"Ovi izbori su ponovljeni plebiscit o strateškom pravcu razvoja Crne Gore", poručio je Đukanović.

Galerija

Bonus video: