Raičević novi predsjednik OO PzP Nikšić

Raičević se zahvalio kolegama na povjerenju i saradnji u prethodnom periodu i najavio da će na predstojećem kongresu biti promovisan reformisani program stranke
1485 pregleda 1 komentar(a)
Raičević, Foto: Svetlana Mandić
Raičević, Foto: Svetlana Mandić

Novi predsjednik Opštinskog odbora (OO) Pokreta za promjene (PzP) Nikšić, u narednom četvorogodišnjem mandatu, je Vladan Raičević, profesor filosofije i magistrant na Fakultetu za bezbijednost i kriminalistiku.

Tako je odlučeno na redovnoj izbornoj skupštini OO PzP-a, jednoglasnom odlukom svih prisutnih. Za potpredsjednike Odbora izabrani su Bogić Mićković i Veljko Vasiljević. Novoformirani Opštinski odbor broji 60 članova, dok je za Glavni odbor delegirano 22. kandidata iz Nikšića.

Izabrani su i delegati za predstojeću Skupštinu Pokreta za Promjene Crne Gore.

Raičević se zahvalio kolegama na povjerenju i saradnji u prethodnom periodu i najavio da će na predstojećem kongresu biti promovisan reformisani program stranke.

„Socijalna realnost našeg grada je obeshrabrujuća, ali nimalo iznenađujuća s obzirom na to ko je kreira. Postojeća vlast u kontinuitetu pokazuje uspješnost samo u sistematskoj razgradnji grada i njegovih žitelja koje apsorbuje Podgorica, a koja prijeti da proguta ostatak države. Takva vlast, koja je uspješna samo u stvaranju simulakruma, mora biti posve zaustavljena. Naš novi program stranke i predstojeća politička dešavanja, stvoriće pretpostavke za izgradnju Nikšića i Crne Gore u ekonomskom, privrednom, kulturnom ,sportskom i svakom drugom smislu. Daćemo puni doprinos objedinjavanju opozicije, te stvaranju jedne zrelije političke zajednice i kulture, koja treba da pokaže kolektivnu inteligenciju kao uslov opstanka“, poručio je novi predsjednik OO PzP-a Nikšiću.

Bonus video: