DF: Organizatori protesta da večeras povuku platformu, otpočnimo razgovore od početka

"Mislimo da je to prevashodno u interesu građana koji se, nakon objavljivanja snimka sa ,,kovertom", okupljaju već šestu subotu, a istovremeno bi eliminisali svaku sumnju u iskrenost ideje o smjeni režima"
14245 pregleda 94 komentar(a)
Demokratski front, Foto: Boris Pejović
Demokratski front, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 22.03.2019. 18:59h

Demokratski front (DF) smatra da je veoma bitno da organizatori protesta još večeras povuku nametnutu jednostranu platformu i da, ako je svima cilj ostavka Mila Đukanovica i Duška Markovića, otpočnemo razgovore od početka, tj. od praznog, bijelog papira, saopšteno je iz ovog političkog saveza.

"Mislimo da je to prevashodno u interesu građana koji se, nakon objavljivanja snimka sa ,,kovertom", okupljaju već šestu subotu, a istovremeno bi eliminisali svaku sumnju u iskrenost ideje o smjeni režima", kazali su iz DF-a.

Jedan od organizatora građanskih protesta "Odupri se 97.000" Džemal Perović pozvao je večeras sve opozicione partije na sastanak u 21 čas.

Predstavnici pokreta „Odupri se“ objavili su juče nacrt sporazuma koji su predložili opozicionim poslanicima kako bi se saglasili oko formiranja vlade građanskog jedinstva. Njen osnovni zadatak bio bi stvaranje uslova za održavanje fer i slobodnih izbora.

Bonus video: