Organizatori protesta i opozicija: Sporazum se može mijenjati kako bi bio prihvatljiv svima

"Vijestima" je i nezvanično potvrđeno da su predstavnici opozicije i organizatora protesta saglasni da je ponuđeni Sporazum dobra osnova za saradnju i da očekuju da i Demokratski front (DF) bude dio dogovora
21200 pregleda 209 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Savo Prelević
Sa sastanka, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.03.2019. 21:48h

Na večerašnjem sastanku organizatora građanskih protesta i predstavnika opozicije dogovoreno je da se Sporazum o budućnosti koji su iz Građanskog pokreta "Odupri se 97.000" predložili 21. marta može mijenjati kako bi bio prihvatljiv svim opozicionim partijama.

To je saopštio član organizacionog odbora Građanskog pokreta "Odupri se 97.000" Džemal Perović.

On je kazao da očekuje da će se na protestu u subotu naći svih 39 opozicionih poslanika.

"Vijestima" je i nezvanično potvrđeno da su predstavnici opozicije i organizatora protesta saglasni da je ponuđeni Sporazum dobra osnova za saradnju i da očekuju da i Demokratski front (DF) bude dio dogovora.

Na večerašnjem sastanku se nije pojavio niko od predstavnika DF i Demosa.

Perović je ranije danas pozvao sve opozicione partije i poslanike na sastanak u hotel "Nikić" u 21 sat.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Radničke partije Janko Vučinić, nezavisni poslanici Aleksandar Damjanović i Neđeljko Rudović, poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Danijela Pavićević, nezavisna poslanica Anka Vukićević, član Predsjedništva Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović, Momo Koprivica, poslanik Demokratske Crne Gore, potpredsjednik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar i izvršni direktor te partije Zoran Mikić.

Bonus video: