"NAJVEĆI POLITIČKI SKANDAL"

Ivanović: Afera "Koverat" ogolila karakter vlasti

Po ocjeni članova Odbora, pravi je trenutak da se ovakvoj neodgovornoj vlasti stavi do znanja da je „dara prevršila mjeru“ i da je došlo vrijeme za promjene u Crnoj Gori
1170 pregleda 1 komentar(a)
Sa Odbora, Foto: SNP
Sa Odbora, Foto: SNP
Ažurirano: 31.01.2019. 13:42h

Predsjednik podgoričkog odbora i potpredsjednik SNP CG Dragan Ivanović je naglasio da je afera „Koverat“ najveći politički skandal u novijoj parlamentarnoj istoriji, koji je u potpunosti ogolio karakter aktuelne vlasti.

Ovaj stav su podržali članovi Odbora, uz konstataciju da ponašanje aktuelnog predsjednika Crne Gore i njegova umiješanost u mnoge afere, nanose štetu i državi i građanima, i izrazili uvjerenje da će, sudeći po ponašanju aktuelne vlasti, afera biti još.

"Članovi Odbora SNP Glavnog grada jednoglasno su podržali zaključak Glavnog odbora partije, da je vrijeme da se opozicija dogovori bez sujeta i nadgornjavanja, kako bi se formulisao minimum zajedničkih akcija u narednom periodu. S tim u vezi, pozdravili su i inicijativu SNP-a da se organizuje sastanak opozicije jer aktuelna kriza nadilazi partijske interese svih pojedinačno", saopšteno je iz te partije.

Po ocjeni članova Odbora, pravi je trenutak da se ovakvoj neodgovornoj vlasti stavi do znanja da je „dara prevršila mjeru“ i da je došlo vrijeme za promjene u Crnoj Gori.

Odbor je dao punu saglasnost za postupanje po Odluci Glavnog odbora SNP CG o otvaranju unutarpartijskog postupka Odbora SNP Tuzi, povodom predstojećih lokalnih izbora zakazanih za 3. mart.

Preporučujemo za Vas