Milačić u Nikšiću: Sloga u opoziciji nema alternativu

1543 pregleda 15 komentar(a)
Sinoć u Nikšiću, Foto: Prava Crna Gora
Sinoć u Nikšiću, Foto: Prava Crna Gora

Prava Crna Gora formirala je sinoć inicijativni odbor u Nikšiću na čijem čelu će biti profesorica srpskog jezika i književnica, Milica Bakrač.

Tom prilikom predsjednik partije Marko Milačić je istakao:

"Hrabri me što smo u Nikšiću već prepoznatljivi, ali rastužuje što se drugi najveći grad naše zemlje pretvorio u grad iz kog se ide, a ne u grad u koji se dolazi. Baš zato opozicija Nikšić nikad više ne smije predati u ruke DPS-a kao što je to učinila na prethodnim izborima kroz jalov i nedosledan bojkot. Prava u Nikšiću će biti faktor koji će promovisati najbolje međuopozicione odnose i graditi mostove mira u opoziciji. Vrata Prave Crne Gore su širom otvorena svim dobronamjernim ljudima, ali i opozicionim političkim subjektima. Sloga u opoziciji nema alternativu.“

Milačić je kazao da "nam je više nego ikada potrebno narodno jedinstvo".

"Prema informacijama kojima mi raspolažemo, u DPS-u se već, u određenim krugovima, pripremaju na Đukanovićev odlazak, pripremajući Duška za njegovog naslednika i predvodnika tkz. ''zdravog tkiva''. E pa odavde, iz Nikšića, im poručujem: Nema saradnje sa 'zdravim tkivom' DPS-a, protestovaćemo sve do pada Vlade i podnošenja kolektivnih ostavki. Sloboda mora krenuti iz Nikšića, kao i 1989. godine'', zaključio je Milačić.

Bakrač je istakla da je porazna činjenica to što je Nikšić u prethodnoj godini napustilo preko 700 stanovnika.

Bonus video: