Milačić u Budvi: Moramo dati sve da Đukanović ode, a da se Marović nikada ne vrati

"Obećavam da će Prava Crna Gora, koja će ovdje promovisati najbolju međuopozicionu saradnju i solidarnost, biti važan i nezaobilazan politički činilac u budvanskoj opštini." istakao je Milačić na sjednici povodom formiranja inicijativnog odbora Prave Crne Gore u Budvi.
2900 pregleda 7 komentar(a)
Sa sjednice u Budvi, Foto: Prava Crna Gora
Sa sjednice u Budvi, Foto: Prava Crna Gora

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić kazao je u Budvi da moraju dati sve da Milo Đukanović ode, a da se Svetozar Marović nikada ne vrati.

"Tu konkretno mislim na činjenicu da jednom oslobođena Budva nikada više ne smije pasti u ruke onog lobija koji ju je srozao da će trebati godine i godine da se oporavi. Tu će, makar govoreći o Budvi, biti naš ključni doprinos i ja vam sada obećavam da će Prava Crna Gora, koja će ovdje promovisati najbolju međuopozicionu saradnju i solidarnost, biti važan i nezaobilazan politički činilac u budvanskoj opštini." istakao je Milačić na sjednici povodom formiranja inicijativnog odbora Prave Crne Gore u Budvi.

On je kazao i da nakon višenedeljnog talasa formiranja inicijativnih odbora i otvaranja kancelarija Prave Crne Gore širom zemlje, danas je posebno srećan što to isto čine i u Budvi.

"Naravno, važan podatak je da je naša partija počela da živi u srcu crnogorskog turizma, ali još važniji, čini se, što smo okupili ostvarene, čestite i ugledne Budvane, a čiji će se broj samo povećavati. S tim u vezi, zaista sam zadovoljan ovakvo kvalitetnom ekipom, ali moram priznati da sam to i očekivao od našeg kordinatora za Budvu, Aleksandra Franete", kazao je Milačić.

On je rekao i da je Prava Crna Gora zvanično najmlađa politička partija u Crnoj Gori.

"Ali vjerujem da svi koji makar malo prate politiku, prepoznaju našu perspektivu. Zaista radimo mukotrpno širom Crne Gore, a poseban akcenat stavljamo na aktuelne građanske proteste koje podržavamo u punom kapacitetu iz nedjelje u nedjelju, bez obzira na neslaganja po određenim pitanjima sa konceptom pobune", rekao je Milačić.

Koordinator inicijativnog odbora Prave Crne Gore u Budvi Aleksandar Franeta je rekao da u Budvi već imaju formiranu poziciju i da su vrlo prepoznatljivi.

"Ovo ne govorim slučajno već kao čovjek koji ima višedecenijsko životno i političko iskustvo. Imamo dobro pokriven čitav grad, a u periodu pred nama ćemo raditi i podizati infrastrukturu po dubini, u svim krajevima Budve. Naš cilj nije ni mandat, ni dva mandata, već pozicija političkog faktora bez koga se neće moći i koji će ključno doprinositi, preko naših ljudi i ideja, u donošenju političkih odluka. Sastav našeg inicijativnog odbora je vrlo reprezentativan, i tu se nalaze i visokoobrazovani ljudi, studenti, penzioneri, ugledni ugostitelji, ali i domaćice, majke i supruge, i vrlo sam ponosan na svakog od njih. Na kraju, želim nam srećan rad i nek nam je srećna Prava Budva", zaključio je Franeta.

Bonus video: