DPS Herceg Novi: Jednodnevni izlet Demokrata doživio potpuni fijasko

"Jedva da su sakupili 100 Novljana, 250 izletnika i omanju grupu zbunjenih turista koji su mislili da je u pitanju neki karneval“, piše u saopštenju DPS-
3490 pregleda 11 komentar(a)
DPS
DPS

Današnji jednodnevni izlet Demokrata u Herceg Novi doživio je potpuni fijasko, ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Kako je saopšteno iz hercegnovskog odbora te stranke, ni sunčan dan, ni besplatan prevoz autobusima, ni plaćeno gorivo za automobile iz drugih gradova, nijesu privukli simpatizere Demokrata da u većem broju dođu na jednodnevni izlet u Herceg Novi.

„U gradu u kojem vrše vlast, u kojem vlada komunalni haos, u kojem su u gradske službe zaposlili sve svoje članove, a članovima i simpatizerima DPS-a uručili otkaze i pored obećanja da neće biti političkog otpuštanja i zapošljavanja, jedva da su sakupili 100 Novljana, 250 izletnika i omanju grupu zbunjenih turista koji su mislili da je u pitanju neki karneval“, kaže se u saopštenju DPS-a.

Prema njihovim riječima, ideja Demokrata da crnogorskoj javnosti pošalju poruke kako složni vršioci vlasti u Herceg Novom mogu da okupe opoziciju, raspršila se poput balončića od sapunice.

„Dok su turisti prestrašeno odjurili sa skupa, 250 izletnika pakuje kofere i vraćaju se autobusima i kolima kući“, kazali su iz DPS-a.

Kako su naveli, „balončić je pukao“ i pored sedmodnevnog maltretiranja građana Herceg Novog sa performansima koji su plašili djecu i stare, upaljenih baklji i megafona kojima su hrabrili sebe da izdrže do današnjeg dana.

„I tona letaka koji su pobacani po dvorištima i ulazima zgrada a kojima se pozivaju građani na protest“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da ni medijske mecene, ni predstavnici nevladinog sektora, ni pojedini političari koji su u tom gradu dobijali titule za podršku izdaji, nijesu bili dovoljni da građani Herceg Novog daju svoju podršku „onima koji bi da ruše, umjesto da stvaraju, da podmeću i obmanjuju, umjesto da pogledaju istinu u oču.

„Koji bi da se, trčeći iz partije u partiju, bore za svoje stolice i povlastice, umjesto da doprinesu napretku grada“, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: