Policija: Vozilo isključeno iz saobraćaja radi provjera, nije bilo obilježja i fotografija

1584 pregleda 2 komentar(a)
"Nakon izvršenih provjera, vozilo će u zakonskom roku biti vraćeno vlasniku", Foto: GP URA
"Nakon izvršenih provjera, vozilo će u zakonskom roku biti vraćeno vlasniku", Foto: GP URA

Iz Uprave policije poručili su da je kombi na kome se nalazila slika predsjednika države Mila Đukanovića i poruka “kraj posljednjeg diktatora” isključen iz saobraćaja zbog provjere i da na njemu u tom trenutku nije bilo obilježja koje bi ukazivalo na politički performans.

"Povodom više navoda u medijima koji se odnose na privremeno oduzeto vozilo za koje GP URA navodi da je oduzeto zbog obilježja koja su navodno bila istaknuta na vozilu, a radi objektivnog informisanja javnosti, obavještavamo vas sljedeće: Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, 13. marta 2019. godine, shodno zakonskim ovlašćenjima vršili poslove redovne saobraćajne kontrole na Bulevaru Džordža Vašingtona i tom prilikom iz saobraćaja isključili vozilo marke „Fiat Ducato“ radi provjera. Isključeno vozilo u momentu kontrole nije imalo bilo kakvo obilježje niti fotografije koji bi ukazivale na politički performans ili da vozilo eventualno pripada bilo kojoj političkoj partiji," saopšteno je iz policije.

Dodaju da je vozilo kojim upravljao S.K. privremeno oduzeto u skladu sa zakonom radi postupka provjere i da je utvrđeno da je vozilo registrovano na V.K. iz Šavnika.

Nakon izvršenih provjera, zaključuju iz policije, vozilo će u zakonskom roku biti vraćeno vlasniku.

Bonus video: