DPS Danilovgrad: Demokrate izabrale da bojkotuju sučeljavanje sa rezultatima vlasti

"Prije će biti da ih žestoko boli ubjedljiva pobjeda DPS-a u Danilovgradu, ovjerena sa povjerenjem građana vrijednim 19 odborničkih mandata"
506 pregleda 0 komentar(a)
DPS, Foto: Dps.co.me
DPS, Foto: Dps.co.me

Demokrate, umjesto da djeluju sa mjesta na koje su ih birali građani, sa govornice Skupštine opštine, izabrale su da bojkotuju sučeljavanje sa ostvarenim rezultatima lokalne uprave u Danilovgradu, saopšteno je iz OO DPS Danilovgrad.

Iz te stranke su reagovali na jutrošnju najavu danilocgradskih Demorkata koje su donijele odluku o bojkotu rada SO Danilovgrad.

"Važna dokumenta, poput Izvještaja o radu predsjednice, nijesu vrijedna pažnje Demokrata. Kao ni dijalog sa neistomišljenicima u okviru institucija. Jer dobro znaju da građani vrednuju urađeno i imaju povjerenje u projekte koji će se realizovati na dobrobit svih građana", poručuju iz DPS-a.

Kako navode, logika na koju se Demorkate pozivaju ih ne sprječava da optužuju lokalnu vlast.

"Neka kažu Demokrate jasno i glasno ko to u lokalnoj vlasti Danilovgrada krši zakon i po njima krivotvori izbornu volju građana. Prije će biti da ih žestoko boli ubjedljiva pobjeda DPS-a u Danilovgradu, ovjerena sa povjerenjem građana vrijednim 19 odborničkih mandata".

Iz DPS-a ocjenjuju da će performans i protestni skup Demokrata u Danilovgradu ostati samo "zapamćen kroz dijalog jednog našeg starijeg sugrađanima sa 'buntovnim danilovgrađanima' kada je na pitanje 'Šta vam to djeco ne valja u Danilovgradu' dobio horski odgovor grupe protestanata 'Ne znamo, nijesmo odavde'"

"Ipak, svakako cijenimo namjeru Demokrata da prate svaki potez lokalne uprave u Danilovgradu. Zato ih pozivamo da budno prate realizaciju značajnih infrastrukturnih projekata od koristi za sve građane Danilovgrada", zaključuje se u reagovanju DPS-a.

Bonus video: