Bulatović: Milan Knežević je ubijeđen u pobjedu Mladena Bojanića

"Knežević je sada još više uvjeren u uspjeh borbe koju vodi. To je poruka da nema te represije prema njemu i DF-a, koja može da da rezultate"
57 pregleda 21 komentar(a)
Predrag Bulatović, Milan Knežević, Foto: Luka Zeković
Predrag Bulatović, Milan Knežević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 23.03.2018. 18:24h

Funkcioner Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević uvjeren je da će proces promjena u Crnoj Gori početi pobjedom Mladena Bojanića na predsjedničkim izborima 15. aprila, saopštio je njegov partijski kolega Predrag Bulatović.

Bulatović je na konferenciji za novinare podsjetio da se Knežević četvrti dan nalazi u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu, „od kada se dobrovljno javio da odsluži četovoromjesečnu montiranu kaznu“.

Prema njegovim riječima, pružanje otpora koje je planirao DF značio bi mogućnost da Bojanić ne učestvuje na izborima.

Bulatović je rekao da je Kneževićeva poruka da "još snažnije podržava Bojanića" i da, iako je u Spužu, aktivno učestvuje u političkom životu.

"Knežević je sada još više uvjeren u uspjeh borbe koju vodi. To je poruka da nema te represije prema njemu i DF-a, koja može da da rezultate", kazao je Bulatović.

On je rekao da "iza progona Kneževića i DF-a stoji Milo Đukanović i da je svojom kandidaturom potvrdio da je on taj koji montira državni udar, pranje novca".

Bulatović je dodao da Knežević preko DF-a i današnje konferencije šalje poruku da nema povlačenja, predaje i sile koju režim može primijeniti u odnosu na DF, kako bi odustali od borbe za slobodnu Crnu Goru.

"On je čvrsto uvjeren da će proces promjena početi pobjedom Mladena Bojanića na predsjedničkim izborima 15. aprila", saopštio je Bulatović.

Lider Pokreta za promjene, Nebojša Medojević, rekao je da je progon kroz koji prolazi DF pokazao Crnoj Gori i regionu kako se bori protiv vlasti koja je zarobila državu.

"Mi smo doprinijeli da se pokaže ta slika građanima Crne Gore i koliko je ovaj režim uništio i razorio državne institucije", dodao je Medojević.

Predsjednik Nove srpske demokratije, Andrija Mandić, kazao je da je Knežević danas još radosniji, navodeći da on pokazuje snagu koja odgovara politici koju vodi DF.

"Ovaj režim se ne može srušiti bez hrabrosti i odlučnosti", poručio je Mandić.

Bonus video: