DPS Žabljak: Zloupotreba potpisa i na Žabljaku

Kako su kazali, nakon potvrde kandidature Đukanovića za predsjednika Crne Gore, veliki broj članova i simpatizera te stranke došao je u kancelariju OO DPS Žabljak kako bi dali podršku lideru te partije
98 pregleda 6 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 21.03.2018. 19:27h

Lični podaci preko šezdeset članova i simpatizera Demokratske partije socijalista (DPS) uključujući i tri odbornika te partije, zloupotrijebljeni su za potrebe prikupljanja potpisa podrške predsjedničkim kandidatima Vasiliju Miličkoviću i Marku Milačiću, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS na Žabljaku.

Kako su kazali, nakon potvrde kandidature lidera DPS Mila Đukanovića za predsjednika Crne Gore, veliki broj članova i simpatizera te stranke došao je u kancelariju OO DPS Žabljak kako bi dali podršku Đukanoviću.

"Preko šezdeset njih, među kojima i tri odbornika DPS, bili su neprijatno iznenađeni kada su nakon provjere ustanovili da su njihovo ime i prezime i JMBG zloupotrijebili predsjednički kandidati Vasilije Miličković i Marko Milačić. Iz OO DPS Žabljak reagovali smo kod nadležnih institucija, s nadom da će one promptno postupati ovim povodom u okviru svojih nadležnosti", saopštili su iz OO DPS Žabljak.

Bonus video: