Milošević iz URE dobio spor: Nakon“ Informera“ i klevete „Pink M“ pale pred sudom

„Sve lažne iskonstruisane, sramne i gnusne priče emitovane na „Pink M“ o tome kako je Milošević bio sitni delikvent od djetinjstva, da je podmećao požare, bile su iz glave režimskog medijskog šljama u Crnoj Gori jer je utvrđeno da su najmonstruoznije neistine "
3593 pregleda 0 komentar(a)
URA, Foto: URA
URA, Foto: URA

Rade Milošević iz Građanskog pokreta URA dobio je još jednu presudu pred Osnovnim sudu u Podgorici kojim je predsjedavala sutkinja Jelena Anđelić.

On je dobio spor sa tuženom TV „Pink M“ a danas TV „Nova M“ zbog kako navodi, "iznošenja monstruoznih podmetačina, laži, gnusne diskreditacije njegove ličnosti pred crnogorskom javnošću" i to u periodu kada je u Vladi izbornog povjerenja 2016. godine obavljao dužnost direktora Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, navode iz Građanskog pokreta URA.

„Poslije Informera, Milošević je dobio i spor sa „Pink M“, današnjom „Nova M“ i to pred crnogorskim sudovima koji nemaju povjerenje javnosti zbog pristrasnosti i velikog uticaja vladajuće DPS. Ovo je velika pobjeda istine nad najgnusnijim medijskim podmetačinama, propagandom i zastiđem medijskog poziva u Crnoj Gori“, navode iz ove stranke.

Pojašnjavaju da je prije ove presude Milošević dobio spor i protiv Informera, a da je i Medijski savjet za regulaciju prije ove presude ocijenio da je u navedenom slučaju na sceni bila „klevetnička kampanja protiv Rada Miloševića“.

„Sve lažne iskonstruisane, sramne i gnusne priče emitovane na „Pink M“ o tome kako je Milošević bio sitni delikvent od djetinjstva, da je podmećao požare, bile su iz glave režimskog medijskog šljama u Crnoj Gori jer je utvrđeno da su najmonstruoznije neistine i da se protiv Miloševića nikada nijesu vodile bilo kakvi krivični postupci. Presudom je utvrđeno da je Miloševiću povrijeđena čast, ugled, dostojanstvo, narušen porodični mir a sve zlonamjernim neetičnim navodima „Pink M“ televizije, danas „Nove M“, saopštavaju iz Građanskog pokreta URA.

Navode i da je po presudi „Pink M“, a današnja „Nova M“ dužna da Miloševiću uplati 3.000 eura uz izmirenje svih troškova parnice i da u svojim informativnim emisijama objavi presudu u roku od 15 dana od donošenja presude.

„Ovo je pobjeda istine i pravde nad režimskim medijskim trovačima, ovo je trijumf stručnosti nad klevetama i lažima. Najogavnija medijska kampanja u istoriji crnogorskog novinarsta pokazala je potpuni krah a pobuda je bila jedino to što je Milošević bio beskompromisan u otkrivanju kriminala, korupcije i nepotizma u jednoj zarobljenoj ustanovi kao što je Zavod za zapošljavanje Crne Gore“, zaključuju u URA.

Bonus video: