KRENUO KARAVAN

"Odupri se" u Kolašinu: Danas sa vama dijelimo misli o slobodnoj Crnoj Gori

"Organizacija "Odupri se“ nastaviće sve češće akcije, jer želimo uporan pritisak na vlast i institucije, koje ne rade svoj posao", kazao je Grdinić
2895 pregleda 15 komentar(a)
"Odupri se" danas u Kolašinu, Foto: "Odupri se"
"Odupri se" danas u Kolašinu, Foto: "Odupri se"
Ažurirano: 13.04.2019. 13:14h

Predstavnici Građanskog pokrete "Odupri se" počeli su danas obilazak gradova na sjeveru Crne Gore, posjetom Kolašinu, gdje su sa okupljenim građanima, na gradskom trgu, razgovorali o predstojećim akcijama. Predstavnici tog pokreta, najavili su češće akcije po crnogorskim gradovima.

"Danas sa vama dijelimo misli i ideje o slobodnoj Crnoj Gori. Nastavljamo put, kojim smo krenuli ka oslobođenju ove zemlje i padu režima i ka izgradnji bolje budućnosti svih nas. Organizacija "Odupri se“ nastaviće sve češće akcije, jer želimo uporan pritisak na vlast i institucije, koje ne rade svoj posao. Dovešćemo ih do toga da će morati da se okrenu protiv onih koji drže konce u svojim rukama ili će dati ostavke. U zavisnosti od njihovih akcija, tako će rasti i pritisak na njih", kazao je Nikola Grdinić.

Karavan „Odupri se“ danas će stići i do Mojkovca, Bijelog Polja, Pljevalja, Žabljaka i Šavnika, a sjutra će biti na jugu u Budvi, Tivtu, Herceg Novom i Kotoru, kao i u Podgorici i na Cetinju.

Preporučujemo za Vas