Vuksanović poručila da neće odustati od kandidature

"Naš zadatak je da umjesto otuđene partijske elite dođe nova generacija političarakoja će Crnu Goru graditi na temeljima socijalne pravde i jednakosti, jer samo na taj način možemo osigurati da ustav i zakoni važe jednako za sve"
244 pregleda 319 komentar(a)
Ažurirano: 22.03.2018. 18:13h

Predsjednička kandidatkinja Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović kazala je da neće povlačiti kandidaturu, jer bi to značilo da značilo predaju pobjede u ruke kandidatu Demokratske partije socijalista (DPS). Vuksanović je danas predala potpise podrške Državnoj izbornoj komisiji (DIK).

"Neću odustati od kandidature zato što sam ja kandidat građanske Crne Gore i mislim da građani imaju pravo da imaju svog kandidata. Uostalom moj odustanak značio bi predaju pobjede u ruke kandidatu DPS-a i to mi ne pada na pamet", kazala je Vuksanović.

Ona je rekla da su Crnoj Gori potrebne promjene kao i da je potrebno ojačati Crnu Goru i ubrzati njen put ka Evropskoj uniji (EU). Ona smatra da su Crnoj Gori potrebni političari koji je neće doživljavati kao svoj plijen.

Kazala je i da će se, ukoliko bude izabrana za predsjednicu, savjesno brinuti o državnim reusrsima i za svaki korak odgovarati narodu.

"Naš zadatak je da umjesto otuđene partijske elite dođe nova generacija političara koja će Crnu Goru graditi na temeljima socijalne pravde i jednakosti, jer samo na taj način možemo osigurati da ustav i zakoni važe jednako za sve", kazala je Vuksanović.

Galerija

Bonus video: