"REŽIM DA SE NE IGRA SA NARODOM"

Knežević: Vrh korumpirane i kriminalne vlasti me neće zaustaviti

"Mi smo već pozvali građane, sve je spremno u organizacionom smislu, ispoštovali smo sve zakonske norme i ne pada nam na pamet da otkazujemo protest"
7409 pregleda 29 komentar(a)
Duško Knežević, Foto: Filip Roganović
Duško Knežević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 17.04.2019. 19:48h

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević upozorio je "režim da se ne igra sa narodom i ne pokušava da zabrani protestni skup pokreta Do slobode.

Protestni skup, pokreta Do Slobode biće održan sjutra u 20 časova ispred sjedišta vrhovnog i specijalnog državnog tužilaštva.

"Pokret Do slobode uredno je prijavio Upravi policije protestni skup za sjutra veče, da bismo danas dobili od Glavnog grada informaciju da oni ne mogu da izdaju odobrenje za postavljanje bine i video bima, putem kojeg planiram da se obratim i iznesem informacije o Vrhovnom državnom tužiocu koje posjedujem. Našem predstavniku je u nadležnom sekretarijatu Glavnog grada rečeno da je još neko prijavio skup i da jedan od organizatora mora odustati da bi ovaj drugi održao skup. Nijesu htjeli da kažu ko je prijavio paralelni skup u isto vrijeme, pravdajući se da ne znaju. Takođe je rečeno da će oni ipak izdati odobrenje, ako im to bude rečeno iz Uprave policije", rekao je Knežević.

Knežević je rekao da će se "skup održati kao je i planirano".

"Upozoravamo režim da se ne igra sa narodom i ne pokušava da zabrani protestni skup pokreta Do slobode. Mi smo već pozvali građane, sve je spremno u organizacionom smislu, ispoštovali smo sve zakonske norme i ne pada nam na pamet da otkazujemo protest. Obavještavamo građane da će se skup održati kako je i planirano, a Glavni grad i vrh režima da prestanu sa ovakvim smicalicama, kojima samo pokazuju svoj strah. Ja u svoje ime želim da kažem cijeloj Crnoj Gori - vrh korumpirane i kriminalne vlasti neće me zaustaviti u namjeri da svi saznaju punu istinu o njima, šta god pokušavali", zaključio je Knežević.

Preporučujemo za Vas