Prava: Mlađi Nuhodžić mora biti ispitan zbog neovlašćenog utrčavanja na teren

"Takvo nezabilježeno prostačko ponašanje koje nije svojstveno civilizovanom čovjeku, a pogotovo ne onome čovjeku čiji otac obavlja najozbiljne državne funkcije, zaslužuje oštru javnu osudu, ali i snošenje pravnih posledica"
2656 pregleda 10 komentar(a)
Sa meča KK Budućnost Voli - KK Crvena zvezda, Foto: Filip Roganović
Sa meča KK Budućnost Voli - KK Crvena zvezda, Foto: Filip Roganović

Prava Crna Gora osudila je ponašanje Amara Nuhodžića, sin ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžićana utakmici finala ABA lige KK Budućnost Voli - KK Crvena Zvezda.

"Takvo nezabilježeno prostačko ponašanje koje nije svojstveno civilizovanom čovjeku, a pogotovo ne onome čovjeku čiji otac obavlja najozbiljne državne funkcije, zaslužuje oštru javnu osudu, ali i snošenje pravnih posledica. Istovremeno, smatramo da mlađi Nuhodžić mora biti ispitan i zbog neovlašćenog utrčavanja na teren", navodi se u saopštenju Prave Crne Gore.

Iz te partije navode da hiljade građana "nisu mogli da privire" u SC "Morača", "očigledno da bi bilo mjesta za ovakve "navijače" poput ministrovog sina".

"Na kraju, ne čudi nas tolerisanje ovakvog ponašanja mlađeg Nuhodžića od strane policijskih inspektora, koji su, i to smo vidjeli na snimku, bili zauzeti mučkim i protivzakonitim udaranjem gostujućih navijača. Zbog toga Prava Crna Gora traži hitno identifikovanje i procesuiranje pomenutog inspektora", navodi se u saopštenju.

Bonus video: