Divanović: Milačić falsifikatima prikupio potpise za nemoguću misiju

On dodaje da su i "same pripreme za ovu misiju tekle neubičajeno" te da je sve počelo idejom Marka Milačića o vojnoj neutralnosti koja je, kako kaže Divanović, "bila iskrena koliko i njen promoter"
72 pregleda 14 komentar(a)
Nikola Divanović, Foto: DPS
Nikola Divanović, Foto: DPS
Ažurirano: 20.03.2018. 14:09h

"Prije više od 60 godina čuvena Lajka je lansirana u svemir. Nažalost, izgleda da tehnologija ozbiljno nazaduje, jer umjesto u svemirskom brodu, nova Lajka je ovih dana, iz istog centra u crnogorsku predsjedničku trku lansirana autobusom", kazao je Nikola Divanović iz DPS-a aludirajući na kandidaturu Marka Milačića.

On dodaje da su i "same pripreme za ovu misiju tekle neubičajeno" te da je sve počelo idejom Marka Milačića o vojnoj neutralnosti koja je, kako kaže Divanović, "bila iskrena koliko i njen promoter". Onda je navodi Divanović u Milačićevom timu zavladalo beznađe jer je "glavni ulog bio na DF, a Marku je dodijeljeno mjesto na začelju izborne liste".

"Kažu, dok jednom ne smrkne drugom ne svane! Tako je Milačiću svanulo kad su se čelnici DF našli na optuženičkim klupama, fizički spriječeni da nastave svoju nečasnu misiju. Gdje su oni stali, Marko je produžio, falsifikatima prikupio potpise podrške za nemoguću misiju, kupio autobus i 'hrabro' krenuo - nigdje", poručio je Divanović.

"Jer svako politički pismen zna da je egzibicionista Marko Milačić statistička greška crnogorske političke scene, i da je igra na njega - bacanje para. Ipak, smatramo da je obaveza državnih institicija da odgovorno isprate bogatu scenografiju Markovog putujećeg pozorišta ( skupe bilborde, oglase, promotivni materijal...) sa posebnim osvrtom na njegov budžet i izvore finansiranja, te da javnost obavijeste na koji način su ta sredstva ušla u Crnu Goru", zaključio je Divanović.

Bonus video: