"ODRONI SE NE UKLANJAJU DUŽE VRIJEME"

Cetinjska URA: Hitno sanirati put prema Lovćenu

Apeluju na Upravu za saobraćaj, Prijestonicu Cetinje i NP "Lovćen" da se narednih dana pobrinu za rješavanje problema na ovom regionalnom putnom pravcu, a ne da, kako kažu, "po navici" čekaju da članovi AMSK "Lovćen" upristoje i osiguraju put uoči brdske auto trke
1150 pregleda 0 komentar(a)
NP Lovćen, Foto: URA
NP Lovćen, Foto: URA
Ažurirano: 27.04.2019. 15:10h

Cetinjska URA juče je, kako su saopštili, po prijavi građana, obišla put Cetinje - Ivanova korita i uvjerila se u kakvom stanju se on nalazi.

"Već na vrhu Lovćenske ulice, u borovoj šumi, nalazi se deponija tvrdog materijala koja je odmah uz magistralnu cestu i zaista predstavlja neprijatno iskustvo za sve posjetioce koji se upute ka Nacionalnom parku", navode u cetinjskom pokretu URA.

Navode da se na više mjesta može naići na odrone na putu koje nadležni organi ne uklanjaju već duže vrijeme.

"Na pojedinim mjestima došlo je i do urušavanja samog puta, te na tim djelovima postoji opasnost kako za vozače, tako i za puno biciklista koji posjećuju NP "Lovćen". Ako imamo u vidu da predsezona već uveliko traje i da su počele posjete NP "Lovćen" od strane domaćih i stranih turista, možemo konstatovati da su i ovaj put zakazali nadležni organi", konstatuju u prijestoničkom odboru URA.

Apeluju na Upravu za saobraćaj, Prijestonicu Cetinje i NP "Lovćen" da se narednih dana pobrinu za rješavanje problema na ovom regionalnom putnom pravcu, a ne da, kako kažu, "po navici" čekaju da članovi AMSK "Lovćen" upristoje i osiguraju put uoči brdske auto trke.

Preporučujemo za Vas