Burić: Đukanović će pobijediti u prvom krugu, odatle bijes URA kao izraz nemoći

"Znamo i da je vaš očaj još veći jer ste objavom Đukanovićeve kandidature shvatili da ste se džabe brukali i ničim izazvani pokazali svoje pravo lice", naveo je Burić
80 pregleda 11 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 20.03.2018. 20:21h

Građanski pokret URA se predstavlja kao građanska opcija, navodno podržava evropski put Crne Gore i ulazak u NATO, a zbog vlastoljublja šuruje sa družinom koja bi da poništi sve što je crnogorsko, ocijenio je Marko Burić iz Media tima Demokratske partije socijalista.

On je reagovao na navode URA da je DPS mogao ranije izvući "zeca iz šešira".

"Građevinsko preduzeće URA, po ustaljenom sistemu, javlja se preko svojih jurišnika sa namjerom da crnogorsku javnost ubijedi da okrene leđa Crnoj Gori, pridruži se njihovom ruskom frontu i podrži iznuđenog kandidata. Amaterskim, netačnim i nadasve zlonamjernim ocjenama pokušavate da skrenete pažnju sa svoje bruke. Vi ste najbolji primjer onih što tamo gdje drugi imaju obraz, oni imaju đon", naveo je Burić.

Dodao je da je "vrhunac besmisla" URA podrška "iznuđenom kandidatu".

"Koji je bio protiv učlanjena Crne Gore u NATO i koji je u kampanju krenuo iz Mandićeve Nove srpske demokratije. Vaša bruka je još veća ako znamo da je isti taj iznuđeni kandidat prisustvovao paljenju zastave NATO saveza i bio govornik na rušilačkim protestima. Ako imamo u vidu činjenicu da ni vi nijeste htjeli da dođete u Skupštinu i glasate za članstvo, razumljivo je da ćete podržati kandidata koji ushićeno gleda kako na lomači zapaljenoj vatrom nacionalizma i šovinizma gori zastava Alijanse", saopštio je Burić.

On je poručio i da će DPS-ov kandidat pobijediti na predsjedničkim izborima

"I to u prvom krugu. Odatle bijes kao izraz nemoći. Znamo i da je vaš očaj još veći jer ste objavom Đukanovićeve kandidature shvatili da ste se džabe brukali i ničim izazvani pokazali svoje pravo lice", naveo je Burić.

Bonus video: