OCJENA POSLANIKA DPS-A

Anđušić: Šaranović se na Praznik rada narugao građanima

On je pozvao Šaranovića da objasni građanima "šta to njega i njegove partijske drugove razlikuje od ostalih građana Crne Gore"
1304 pregleda 4 komentar(a)
Anđušić, Foto: DPS
Anđušić, Foto: DPS

Poslanik Demokrata, Danilo Šaranović, juče se svojim saopštenjem narugao svim građanima koji već dvije i po godine finansiraju njegov nerad, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Mihailo Anđušić.

Šaranović: Radonjić da saopšti šta je preduzeo u vezi predmeta Žugića >>>

"Tražeći način da, na međunarodni praznik rada, pred javnošću opravda preko dvije i po godine sramnog profitiranja na račun poreskih obveznika, Šaranović se naprasno dosjetio da je poslanik?! Očekivali smo od njega, da se na praznik koji slavi rad, prije svega izvini građanima, jer je od njih za dvije i po godine uzeo preko 40 hiljada eura na račun poslaničke plate, a da se ni jednom nije pojavio na svom radnom mjestu. Umjesto da na praznik rada, pokaže nelagodnost i stid, što na svoje radno mesto ne dolazi, ali uredno od građana uzima novac, on se pretenciozno oglašava baš na taj dan i pritom demonstrira da o radu institucija poput ASK ne zna baš ništa", rekao je Anđušić.

On je pozvao Šaranovića da objasni građanima "šta to njega i njegove partijske drugove razlikuje od ostalih građana Crne Gore".

"Preporučujemo mu da, umjesto što se bavi jeftinim marketingom, sjedne i izačuna koliko stotina hiljada evra su on i ostali poslanici Demokrata, besramno uzeli od građana, a svoj nerad licemjerno pravdali političkim stavom. Kada dođe do te ogromne cifre, neka se obrati građanima i objasni šta to njega i njegove partijske drugove razlikuje od ostalih građana Crne Gore. Po čemu je ova grupa demagoga privilegovana u odnosu na sve ljude, koji moraju svaki dan da se dokazuju na svom radnom mjestu, da bi zaslužili bar dio onoga što Bečićevi puleni od njih sramno otimaju", zaključio je Anđušić.