Danilović povukao kandidaturu: Podrška za Mladena Bojanića

Danilović je kazao da je Državna izborna komisija (DIK) sramnim ponašanjem uplašila ljude i bilo je gotovo nemoguće skupiti nešto više od potpisa, kamo li matični brojh ili broj lične karte
101 pregleda 138 komentar(a)
Ujedinjena Crnma Gora, Goran Danilović, Foto: Zoran Đurić
Ujedinjena Crnma Gora, Goran Danilović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 21.03.2018. 18:25h

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović povukao je kandidaturu za predjednika Crne Gore i podržao kandidata Demokrata, URA, Demokratskog fronta i Socijalističke narodne partije Mladena Bojanića.

"Vjerujemo da je trenutak takav da treba pružiti šansu onome za koga većina opozicionih poslanika tvrdi da ima najbolje šanse", kazao je Danilović na konferenciji za medije.

Danilović je kazao da je Državna izborna komisija (DIK) sramnim ponašanjem uplašila ljude i bilo je gotovo nemoguće skupiti nešto više od potpisa, kamo li matični brojh ili broj lične karte.

"Opozicija ima četiri predstavnika u DIK-u i ne služi nam na čast kako ona neodgovorno pomaže da se identifikuju svi ljudi, uz one koje su švercovali, i oni časni, koji mogu ostati na cjedilu", naveo je Danilović.On je istakao da su se prilike se promijenile nakon što je predsjednik DPS-a Milo Đukanović odlučio da se kandiduje. "Osjećam odgovornost i želim da zaštitim stranku. Ne želim da dopustim da padne bilo kakva sumnja na UCG.

Zbog toga sam odlučio, da iako imam uslove da prijavim kandidaturu, od kandidovanja odustanem", kazao je Danilović.

Bonus video: