SDP: Pejović je i dalje partijski aktivista koji želi da Demokrate profitiraju

"Da ne bude zabune, ovo smo znali i ranije, ali nijesmo htjeli da dovodimo do nesporazuma sa predstavnicima pokreta "Odupri se"
1420 pregleda 9 komentar(a)
Dejan Pejović, Foto: SDP
Dejan Pejović, Foto: SDP
Ažurirano: 23.05.2019. 14:18h

Zašto Dejan Pejović koristi binu pokreta "Odupri se" da napada SDP, i to očigledno po nalogu partijskog šefa, kazali su iz SDP-a.

Pejović je juče demantovao da je član i funkcioner Demokrata.

"Kako ne bi bilo zabune, odbornik Pejović je i dalje na sajtu Opštine Kotor naveden kao član Kluba odbornika Demokrata, na sajtu njegove partije mu se ime nalazi u rubrici "naši ljudi", navodi se u saopštenju SDP-a.

Oni stoga smatraju da je Pejović i dalje partijski aktivista Demokrata, koji po njihovom mišljenju, želi da njegova partija profitira.

"Da ne bude zabune, ovo smo znali i ranije, ali nijesmo htjeli da dovodimo do nesporazuma sa predstavnicima pokreta "Odupri se", ali sada ne možemo da prećutimo kad, navodno u ime pokreta - suštinski u ime svoje partije, napada SDP koristeći argumentaciju Bečića i Bogdanovića", kazali su iz SDP-a.

"Što se SDP-a tiče, čvrsto smo opredijeljeni za promjenu načina vladanja, demokratizaciju države i poboljšanje socijalno-ekonomskog položaja svih građana, i bez ijednog partijskog zahtjeva ili samostalne aktivnosti iskreno smo podržali organizaciju protesta. Ko je od tih protesta pravio sopstvenu i promociju svoje partije nek zaključe građani, ali i nestranački organizatori", dodaje se u saopštenju SDP-u.

Bonus video: