"MUGOŠINI NASLJEDNICI NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI I DALJE PIŠU SAOPŠTENJA"

Demokrate DPS-u: Čeka vas klasični politički nokaut u Podgorici

Demokrate navode da građani Podgorice znaju da "riječ prevaranata iz DPS-a i njihovo javno obećanje imaju rok trajanja samo dok se ne ugase kamere pred kojima to izgovaraju"
111 pregleda 9 komentar(a)
odbornici Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
odbornici Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 17.03.2018. 18:20h

"Mugošini nasljednici na optuženičkoj klupi i dalje pišu saopštenja kao što su pisali predizborne programe – skrpiti par rečenica bez početka i kraja, ne izgovoriti nijednu jedinu istinu ili činjenicu, i to je to. A taman su takva bila i obećanja Slavoljuba Stijepovića u vezi sa ugradnjom vodomjera", navodi se u odgovoru Demokratske Crne Gore DPS-u.

"Oni koji bježe od teme i odgovora koji, evo, čekamo danima i nedjeljama, nakon što smo im postavili argumentovana i dokumentovana pitanja, jesu upravo prevarantska gospoda iz DPSa. Evo, mi nijesmo vlast u Budvi, Kotoru i Herceg Novom po volji režima, zato što ispunjavamo obećanja već u prvoj godini mandata, ali se vratite malo do Podgorice, za šta ste dužni da ponosite račune i odgovarate. Mislim da vam je, ipak, bolje da se spustite na zemlju i konačno nama odgovorite, nego da odgovarate po 5, 6 sati u Tužilaštvu pod uperenom lampom u oči", dodaje se u saopštenju.

Demokrate navode da građani Podgorice znaju da "riječ prevaranata iz DPS-a i njihovo javno obećanje imaju rok trajanja samo dok se ne ugase kamere pred kojima to izgovaraju".

"Potvrda njihove prevarantske i lopovske politike je tvrdnja da smo pobjegli od rasprave o ugradnji vodomjera. Od čega da bježimo kada postoji snimak iz emisije ,,Živa istina" od 17.12.2017. godine, gdje Slavoljub Stijepovic, na žalost građana Podgorice - Gradonačelnik, saopštava da je Vodovod spreman da odmah besplatno ugradi vodomjere. Nikada mi od takvih prevaranata ne bjezimo, vec smo vam uvijek u oci saopstavali za šta ste sve prevarili građane Podgorice, čitajući to direktno iz vaših programa, od kojih nikad ni 10% ispunili niste."

Dodaju da su razlozi zbog kojih ne prisustvuju sjednicama Skupštine dobro su poznati javnosti.

"Ako vam trebaju pojašnjenja pitajte vašeg koalicionog partnera na državnom nivou, Nika Đeljošaja, koji je javno saaopštio šta ste sve činili uoči izbora u Tuzima. Imenom i prezimenom. Znamo da je panika velika, pa morate po nalogu šefa čak i ovu brutalnu laž koju je izgovorio Slavoljub Stijepovic da ,,peglate", jer se ovih dana suočavate sa činjenicom da vam više ne fali onih 8.000 glasova u Glavnom gradu, već je cifra itekako porasla. Nema vam spasa. Posle dvostrukog debakla u Beranama, čeka vas klasični politički nokaut 27. maja u Podgorici", navode Demokrate.