ZBOG BEZBJEDNOSNE SITUACIJE U PODGORICI

SNP poručila Nuhodžiću: Radite svoj posao kako valja, ili ga prepustite onima koji imaju volje i hrabrosti

Ta partija je ocijenila da se bezbjedonosna situacija u Glavnom gradu Crne Gore ne može smatrati zadovoljavajućom
17 komentar(a)
SNP logo, Foto: Miloš Rudović
SNP logo, Foto: Miloš Rudović
Ažurirano: 31.01.2019. 16:20h

Socijalistička narodna partija (SNP) Crne Gore poručila je danas ministru unutrašnjih poslova Mevludinu Nuhodžiću i njegovim saradnicima da rade posao kako treba ili da ga prepuste onima koji imaju volje i hrabrosti da rješavaju bezbjedonosne probleme.

Ta partija je ocijenila da se bezbjedonosna situacija u Glavnom gradu Crne Gore ne može smatrati zadovoljavajućom.

"U samo nekoliko dana u Podgorici se desilo nekoliko uznemirujućih slučajeva, sva sreća bez žrtava, ali dovoljno zastrašujućih da kod građana izazovu paniku i strah", kaže se u saopštenju.

Navodi se da Podgorica u poslednje vrijeme liči na poligon za snimanje akcionih holivudskih filmova gdje se pale automobili, bacaju bombe, eksplodiraju razne naprave. 

"Bolje bi bilo da umjesto politikantskih parola koje prosipate građanima, ozbiljno i odgovorno radite svoj posao kako se ovakve stvari ne bi dešavale i kako bi građani spokojno i mirno živjeli svoje živote", poručili su iz SNP-a.

Iz te partije su zatražili da Nuhodžić i njegovi najbliži saradnici svoj posao kako valja.

"Ili ga prepustite onima koji imaju volje i hrabrosti da se upuste u rješavanje ovakvih problema i kojima je bezbjednost građana na prvom mjestu", kaže se u saopštenju.