URA: O zločinima DPS-a Nikolić da se raspita kod partijskih kolege u Spužu

"Nikoliću tek kada naučite osnovne demokratske i postulate evropskih građanskih država, kada naučite da politički protivnik nije neprijatelj, moći ćete da budete dostojni komentara politike Građanskog pokreta URA“
55 pregleda 11 komentar(a)
Lazar Miranović, Foto: Građanski pokret URA
Lazar Miranović, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 14.03.2018. 18:54h

Zastiđe za jednog mladog čovjeka, poput poslanika DPS-a Miloša Nikolića, jeste da ne zna šta je građanska država a pritom to zvuči strašnije imajući u vidu da dotični sjedi u njenom parlamentu, navodi se u odgovoru Lazara Miranovića iz Građanskog pokreta URA na Nikolićevo saopštenje.

"Ipak razumljivo imajući u vidu da je u partiji koja ne poznaje demokratsko i građansko društvo i koja baštini fašisoidne stavove prema svemu onom što nema predznak DPS. Degutantno je zato ulaziti u bilo kakvu opširnu prepisku sa onima koji u 2018. godini po Crnoj Gori prave ratne rovove i vječito dijele građane“, ističe Miranović.

Kaže da DPS ni očajnički pokušaji ne mogu poštedjeti onoga što oni znaju da im je neminovnost – gubitak vlasti i poluga moći na svim nivoima.

"Počelo je sa Budvom i Kotorom, nastavilo sa Herceg Novim i Beranama a nastaviće i sa predsjedničkim izborima“, saopštio je Miranović.

On pita Nikolića ima li većeg zločina prema zemlji od onih zbog kojih su dosada pravosnažno osuđeni neki od funkcionera DPS-a.

"Od pljačke i rasipanja nacionalnog blaga i resursa u bescijenje. Od kontinuiranog osiromašenja građana u državi od 650.000 stanovnika koja ima sve resurse da svi u njoj žive dostojno od svoga rada“, kazao je Miranović.

Naglasio je da "dok je Dritan Abazović govorio o evroatlanskim integracijama, Nikolićevi šefovi su švercovali duvan, napadali novinare i dovodili tajkune".

Miranović dodaje da nasuprot tome DPS-ovi puleni, poput megafona Nikolića, kada zatrube o drugima najčeće govore o sebi.

"Tako slijepo tumaraju, mijenjajući ideologije u lovu na vlast, mijenjajući partnere i interesne grupacije a pritom pljačkajući i rasprodavajući sve što im dođe ruku. Zato gospodine Nikoliću tek kada naučite osnovne demokratske i postulate evropskih građanskih država, kada naučite da politički protivnik nije neprijatelj, moći ćete da budete dostojni komentara politike Građanskog pokreta URA“, zaključio je Miranović.

Bonus video: