Nrekićevoj ćerki podrška za vrh lokalne partije

Šef OO Ljoro Nrekić nije htio da komentariše rezultate glasanja, ali je istakao da je konferencija poštovala statutarne odredbe partije
2223 pregleda 1 komentar(a)
Tihomir Rakočević, Foto: DPS
Tihomir Rakočević, Foto: DPS
Ažurirano: 03.07.2019. 13:13h

Iz Ulcinjskog odbora DPS-a ispao je dio starih kadrova te partije, među kojima i prvi čovjek referendumske kampanje u Ulcinju Muhamed Spuža. To je rezultat izborne konferencije lokalnog odbora partije, koja je održana u nedjelju.

Najviše glasova dobio je Tihomir Rakočević, zatim kćerka šefa OO DPS-a Ljora Nrekića, Nikoleta Nrekić a glas manje dobio je nekadašnji prvi čovjek ulcinjskog DPS-a, Anton Kastrati. Enisa Martinović i godinama visoki funkcioner Nailj Redža, takođe imaju dobru podršku, dok je aktuelni šef opštinskog katastra Dževdet Čaprić loše pozicioniran. Iz trke je ispao i bivši direktora Poreske uprave Rajko Hajduković, direktor nudističkog naselja na Adi Milorad Miličković.

Novi saziv ulcinjskog odbora DPS-a ima blizu 40 odsto novih članova.

Šef OO Ljoro Nrekić nije htio da komentariše rezultate glasanja, ali je istakao da je konferencija poštovala statutarne odredbe partije. “Na listi imamo dosta mladih i novih članova i preko 30 odsto pripadnica ljepšeg pola. Sve je proteklo u fer i korektnoj atmosferi”, kazao je Nrekić.

Na opštinskoj izbornoj konferenciji u nedjelju, 141 delegat birao je 57 od predložena 73 kandidata za članove OO.

Bonus video: