URA: Uslovi za rad nikšićih vatrogasaca su ogledalo Grbovićeve vlasti

Potpredsjednik nikšićkog odbora pokreta URA je kazao da su vatrogasci primorani da radno vrijeme provode u objektu koji u najmanju ruku podsjeća na bombardovane ustanove Damaska
106 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 15.03.2018. 08:11h

Haotično stanje Vatrogasnog doma, kao i uslovi u kojem borave niksićki vatrogasci, najbolje oslikavaju odnos rukovodstva Opštine i odnarođenog predsjednika Ve-se-Lina prema građanima Niksića, istakao je danas potpredsjednik nikšićkog odbora URA Goran Šućur.

On ističe da “umjesto da niksićki vatrogasci imaju adekvatne uslove za rad i vatrogasni dom primjeran 2018. godini na tlu Evrope, oni su primorani da radno vrijeme provode u objektu koji u najmanju ruku podsjeća na bombardovane ustanove Damaska”.

“Međutim, ovako stanje nije začuđujuće imajući u vidu da Niksić vode ljudi čija se politika zasniva na lažnim obećanjima,zamajavanju građana, zanemarivanju gradske infrastrukture i ustanova, a sve u cilju ostvarivanja ličnih interesa. Jer sto se GRBO rodi, vrijeme ne ispravi”, tvrdi Šućur.

Napominje da je URA kroz javnu raspravu o budžetu Nikšića za 2018. godinu insistirala da se opredijele sredstva za adaptaciju vatrogasnog doma.

“Ovaj prijedlog, kao i sve druge, sjevernokorejska vlast je ignorisala i tako direktno, svjesno ili nesvjesno, ugrozila život onih koji su u svakom momentu spremni da svoje živote rizikuju kako bi život svih Nikšićana bio zastićen”, kazao je Šućur.

Potpredsjednik nikšićkog odbora URA je pozvao Direktorat za vanredne situacije da hitno preduzme aktivnosti kako bi se obezbijedili normalni uslovi za rad niksićkih vartrogasaca, jer u suprotnom ako se bude čekao potez Ve-se-Lina, neko od vatrogasaca će platiti

Galerija

Bonus video: