Milatović: Drži li Milo i dalje uramljenu sliku Slobodana Miloševića?

"U nastojanju da se što više dodvori najvećem izdajniku u istoriji Crne Gore, Milu Đukanoviću, vodeća marioneta tragikomičnog pozorišta, zvanog SO Nikšić je jedinu iskru slobode u Crnoj Gori, Demokratski front, nazvao izdajnicima"
227 pregleda 7 komentar(a)
Janko Milatović, Foto: Svetlana Mandić
Janko Milatović, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 15.03.2018. 15:26h

Crnogorska javnost je danas, po ko zna koji put, imala priliku da vidi koliko su zapravo bijedni poltroni i moralne amebe Demokratske partije socijalista zaplašeni zajedničkim predsjedničkim kandidatom crnogorske opozicije, smatra predsjednik OO Nove srpske demokratije (Nova) Nikšić, Janko Milatović.

On je reagova na izjavu Marka Burića. koji je kazao da je "Bojanić logičan izbor okupljenih oko izdajničke politike DF-a".

"Ovo je najbolji dokaz da su i sami svjesni da im je poraz neminovan i da će nakon 15. aprila morati da odgovaraju pred građanima Crne Gore za sva nepočinstva, nedjela, pljačke i kriminalne afere koje su sprovodili prethodnih trideset godina.U nastojanju da se što više dodvori najvećem izdajniku u istoriji Crne Gore, Milu Đukanoviću, vodeća marioneta tragikomičnog pozorišta, zvanog SO Nikšić je jedinu iskru slobode u Crnoj Gori, Demokratski front, nazvao izdajnicima.Koliko samo djeluje groteskno da pioni iz DPS-a nekog nazivaju izdajnicima kada su oni sami sinonim za izdaju.Prije nego nekoga optuži za izdaju, mlađani Burić, treba da se zapita da li je njegov šef ispravio granice,,koje su crtali priučeni boljševički kartografi” i da li i dalje mrzi šah zbog šahovnice", kazao je Milatović.

Predsjednik OO Nove Nikšić pitao je Burića da li u svom kabinetu Milo Đukanović i dalje drži sliku sa Slobodanom Miloševićem u pozlaćenom ramu ili je "zamjenio nekim svojim novim gazdom".

"Demokratska partija socijalista je promjenila sve moguće ideologije, od komunizma, socijalizma, preko srpskog nacionalizma do današnjeg antisrpskog šovinizma.Za DPS je ideologija promjenjiva kategorija, ali u svim svojim neprirodnim političkim promjenama su ipak jedino ostajali dosledni pljački i kriminalu. Koliko je DPS preplašen zajedničkim opozicionim kandidatom najbolje svjedoči činjenica da im je potreban duži vremenski period da izaberu svog kandidata, što se do sada nikada nije dešavalo. To jasno pokazuje da se ubrzo nazire kraj organizovane kriminalne grupe Mila Đukanovića i početak oživljavanja Crne Gore", zaključio je Milatović.

Bonus video: