URA podržala Bojanića: Zajednički kandidat opozicije pobjeđuje DPS

Glavni odbor pokreta URA je podržao i predlog da novi potpredsjednik Građanskog pokreta URA bude predsjednik cetinjskog odbora Filip Adžić, a novi šef medijskog tima Bojan Jevrić
67 pregleda 84 komentar(a)
URA Glavni odbor, Foto: Građanski pokret URA
URA Glavni odbor, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 13.03.2018. 18:32h

Glavni odbor Građanskog pokreta URA večeras je podržao jedinstvenog opozicionog kandidata Mladena Bojanića, u susret predsjedničkim izborima zakazanim za 15. april, saopšteno je

Iz pokreta URA su još jednom istakli da samo jedinstveni opozicioni kandidat može pobijediti DPS, ali i da druge opozicione partije moraju voditi računa o opštem interesu, a ne stranačkom rejtingu.

„Kandidaturom Mladena Bojanića za predsjednika ostvarili su se višemjesečni napori Građanskog pokreta URA ka pronalaženju zajedničkog kandidata opozicije. Još jednom pozivamo sve istinske opozicione subjekte u Crnoj Gori, koji su ranije istakli kandidature, da od njih odustanu, čime bi jasno pokazali da im je imperativ pobjeda opozicionog kandidata na predsjedničkim izborima. Svaki drugačiji postupak pokazao bi da im cilj nije smjena DPS-a“, stoji u saopštenju ove stranke.

Glavni odbor partije je, kako dodaju, podržao i predlog da novi potpredsjednik Građanskog pokreta URA bude predsjednik cetinjskog odbora Filip Adžić, a novi šef medijskog tima Bojan Jevrić.

"Adžić je na posljednjim cetinjskim izborima ostvario najbolji rezultat od svih opozicionih partija, sa preko 15 odsto podrške građana. Važi za jednog od popularnijih funkcionera Građanskog pokreta URA, a odbor koji predvodi ima čak pet odbornika u Skupštini Prijestonice", zaključili su iz pokreta URA.

Bonus video: