"ANKETA NOVA OBMANA"

Vučurović: DF najopasniji protivnik DPS-a

"Ne može ovakva lažna anketa i namješteno istraživanje sakriti činjenicu da se sve veći broj građana svrstava uz Demokratski front"
1234 pregleda 1 komentar(a)
Jovan Vučurović, Foto: Savo Prelević
Jovan Vučurović, Foto: Savo Prelević

Demokratski front je najopasniji protivnik Demokratske partije socijalista, a CEDEM i dalje obmanjuje javnost namještenim anketama,  ocijenio je poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović.

Rejting DF-a je prema istraživanju CEDEM-a porastao na 15,6 odsto u odnosu na 5,5 iz istraživanja u decembru 2018. 

"Očigledno je da se spinovanje javnog mnjenja nastavlja i da je, po običaju, prva žrtva ovih prevara Demokratski front, kao najopasniji protivnik DPS-a", saopštio je Vučurović.

Dodaje da je "uzaludna namjera da se relativizuje očigledan i intenzivan rast DF-a, a da se prikrije "slobodni pad" DPS-a". 

"Dakle, današnje oglašavanje CEDEM-a bilo je isključivo u svrhu zaustavljanja pada rejtinga DPS-a i predsjednika te stranke. Ali, jedno je sigurno - ne može ovakva lažna anketa i namješteno istraživanje sakriti činjenicu da se sve veći broj građana svrstava uz Demokratski front i politiku hrabrosti, odlučnosti, promjena, beskompromisne borbe protiv režima i boljeg života građana Crne Gore", zakjlučio je Vučurović.