ČESTITAO DAN OPŠTINE

Abazović: Berane dodatno da iskoristi svoje potencijale, radujem se svakom novom projektu

Abazović vjeruje i da napori lokalne uprave u smjeru razvijanja i iskorišćavanja resursa opštine mogu biti i još intezivniji i rezultirati novim projektima na zadovoljstvo svih
927 pregleda 0 komentar(a)
Abazović, Foto: URA
Abazović, Foto: URA

Lider Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović čestitao je danas svim građanima Berana, odbornicima, Skupštini Opštine Berane i opštinskom rukovodstvu 21. jul Dan opštine sa željom da svaki naredni bude povod za veće zadovoljstvo svih građana.

“Berane kao grad sa puno neiskorišenih resursa svakako zavređuje pažnju svih društvenih subjekata kako bi život građana u toj opštini bio bolji i kvalitetniji. Cijenim sve ono što je lokalna uprava uradila i radi na poboljšanju kvaliteta života građana Berana i radujem se svakom novom projektu i investiciji u ovom gradu”, poručuje Abazović u čestitki.

On vjeruje i da napori lokalne uprave u smjeru razvijanja i iskorišćavanja resursa opštine mogu biti i još intezivniji i rezultirati novim projektima na zadovoljstvo svih.

“Berane mora dodatno iskoristiti svoje bogate turističke potencijale, privući nove investicije, razvijati i dodatno osavremenjavati saobraćajnu infrastrukturu... To su sve stvari na kojima zajedničko moramo raditi”, ukazuje lider URE.

“U nadi da će Berane u dogledno vrijeme postati primjer opštine na sjeveru koja je u najvećoj mjeri iskoristila sve svoje potencijale i unaprijedila život svih njenih građana najsrdačnije u moje lično, i u ime Građanskog pokreta URA, primite čestitke povodom 21. jula, Dana opštine Berane”, zaključuje Abazović u čestitki.