OO DPS Šavnik: Vlatko Vuković izabran za predsjednika

Iz ove partije je rečeno da se u svom obraćanju Vuković zahvalio Predsjedništvu partije na datoj saglasnosti
980 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Danas je održana sjednica OO DPS-a Šavnik, na kojoj je za predsjednika OO jednoglasno izabran dosadašnji predsjednik Vlatko Vuković.

"Vlatko Vuković je rođen u Šavniku, 01.12.1982. godine. Završio je poljoprivredni fakultet. Zaposlen u opštini Šavnik od 2006. godine. Do sada obavljao poslove: Samostalni savjetnik za poljoprivredu, Načelnik Službe za poljoprivredu i ruralni razvoj, a od 2014. godine se nalazi na poziciji potpredsjednika Opštine Šavnik. Član je OO i IO DPS-a Šavnik i član GO DPS-a Crne Gore. U jednom mandatu obavljao funkciju predsjednik OO DPS-a Šavnik. Nije oženjen, živi i radi u Šavniku", saopšteno je iz šavničkog odbora DPS-a.

Iz ove partije je rečeno da se u svom obraćanju Vuković zahvalio Predsjedništvu partije na datoj saglasnosti, članovima OO na podršci i ukazanom povjerenju kao i radnoj grupi i koordinatorima na uspješno obavljenom poslu.

"Istakao je da će nastaviti kao i do sada, zajedno sa svim članovima OO, da radi na povećanju biračkog tijela, održavanju partijskog jedinstva kao i nastavak kontinuirane saradnje sa lokalnom samoupravom, što je smatra on, garant uspješne realizacije Izbornog programa i postizanje još boljih izbornih rezultata u svim narednim Izbornim ciklusima. Na predlog predsjednika OO, na današnjoj sjednici je izabran i novi Izvršni odbor od 13 članova", kazali su iz šavničkog odbora DPS-a.

Bonus video: