Nikolić: Bečić i Abazović konačno pokazali pravo lice

Demokrate i URA su potvrdili, smatra Nikolić, da je riječ o dvije partije koje nemaju nikakvo ideološko, političko, identitetsko i strateško opredeljenje
91 pregleda 41 komentar(a)
Miloš Nikolić, Foto: Printscreen (YouTube)
Miloš Nikolić, Foto: Printscreen (YouTube)
Ažurirano: 14.03.2018. 14:49h

Činjenica da Andrija Mandić predstavlja i preporučuje predsjedničkog kandidata dijela opozicije funkcionerima svoje stranke tako što ističe da je on anti-NATO orijentisan i da ne govori crnogorskim već srpskim jezikom, potvrda je ispravnosti stavova Demokratske partije socijalista (DPS) da antizapadne i anticrnogorske vrijednosti jesu zajednički imenitelj crnogorskoj opoziciji, kazao je poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore, Miloš Nikolić.

"Poznato je kakve vrijednosti baštini Demokratski front, kao stranka čiji lideri godinama zastupaju politiku suprotstavljenu euroatlantskim integracijama i čiji se lideri suočavaju sa ozbiljnim optužbama za najteža krivična djela protiv države. Poznata nam je i politika SNP-a i potpuno nam je prirodna koalicija između ova dva politička subjekta. Ipak, posebno nam je drago što su uz pomoć DF-a i medijsko-političkog lobija na čistinu izvedene partije Alekse Bečića i Dritana Abazovića. Napokon su potvrdili, ono što mi tvrdimo otpočetka, a to je da je riječ o dvije partije koje nemaju nikakvo ideološko, političko, identitetsko i strateško opredeljenje, već slijepo tumaraju političkom scenom, u lovu na vlast, mijenjajući partnere i interesne grupacije, ali nekako po pravilu uvijek završavajući u savezima čiji su temelji anticrnogorski i antizapadni", poručio je Nikolić.

Bonus video: