Jelušić na čelu DPS-a u Budvi

Jelušić je rukovodio odborom od decembra 2018. godine, a nakon redovne izborne konferencije ponovo je od strane radne grupe predložen kao kandidat za ovu funkciju
2374 pregleda 4 komentar(a)
Jelušić, Foto: JP Morsko dobro
Jelušić, Foto: JP Morsko dobro

Novoformirani Opštinski odbor Demokratske partije socijalista u Budvi sinoć je jednoglasno izabrao Predraga Jelušića za predsjednika.

Jelušić je rukovodio Opštinskim odborom od decembra 2018. godine, a nakon redovne izborne konferencije ponovo je od strane radne grupe predložen kao kandidat za ovu funkciju, na šta je, kako je saopšteno iz DPS-a, predsjedništvo te partije dalo saglasnost.

"Jelušić se zahvalio članovima odbora na jednoglasnoj podršci, afirmišući kvalitetnu međusobnu komunikaciju kao garant uspjeha na predstojećim izborima, uz uvjerenje da je DPS u Budvi osnažen i sposoban da na novim izborima preuzme vršenje vlasti u Budvi", saopšteno je iz DPS-a.

Sjednici je, kako se navodi, prisustvao i koordinator ispred Predsjedništva DPS-a i politički direktor te partije, Tarzan Milošević, i kordinator ispred Izvršnog odbora, Andrija Radman.

Milošević je, kako je saopšteno, izrazio zadovoljstvo izborom Jelušića, ali i sastavom novoformiranog odbora. On je, dodaju, predstavio i prioritete u budućem djelovanju i radu Opštinskog odbora DPS-a u Budvi.

Ovom sjednicom su, zaključuju iz DPS-a, i formalno zaokružene neophodne pripreme za predstojeći Kongres te partije koji će biti održan krajem novembra.

Bonus video: