Raosavljević: Ujedinjena CG sedam mjeseci pozivala na jedinstvo opozicije

"Smatramo kukavičkim činom kriti se iza iznuđenih rješenja i ujedno ih sabotirati na terenu", rekao je Raosavljević
227 pregleda 59 komentar(a)
Nikola Raosavljević, Foto: Ujedinjena Crna Gora
Nikola Raosavljević, Foto: Ujedinjena Crna Gora
Ažurirano: 12.03.2018. 17:33h

Član Predsjedništva Ujedinjene Crne Gore i predsjednik OO UCG Bijelo Polje Nikola Raosavljević kazao je da je je Ujedinjena Crna Gora sedam mjeseci pozivala na jedinstvo opozicije dok su Demokrate sjekle torte i radovale se "čupnutim" mandatima opoziciji.

On je reagovao na današnje saopštenje potpredsjednika Demokrata Dženana Kolića u koje je rečeno da "niko nema pravo na sebične odluke koje pomažu DPS-u"

"Današnje saopštenje potpredsjednika Demokratske Crne Gore je još jedan u nizu dokaza neprincipijelnosti i politike vođene samo stranačkim interesima. Gospodin Kolić, danas kada navodno Demokrate podržavaju nekoga, poziva i proziva, vrijeđa i omalovažava, a zaboravlja da je njihov lider u poslednja tri mjeseca četiri puta mijenjao stavove: "podržite mene", "neću da učestvujem", "nećemo da se miješamo i predlažemo" i na kraju "predlažemo Bojanića". Moguće da je zimski period uticao na selektivno pamćenje, ali da podsjetimo da je Ujedinjena Crna Gora sedam mjeseci pozivala na jedinstvo opozicije dok su Demokrate sjekle torte i radovale se "čupnutim" mandatima opoziciji. Javno vas još jednom pozivamo - ako stvarno vjerujete da je gospodin Bojanić pobjedničko rješenje, neka vaš lider potpiše izjavu da će podnijeti ostavku zajedno sa ostalim liderima koji su predložili ili podržali gospodina Bojanića ukoliko on izgubi predsjedničku trku", rekao je Raosavljević.

On je kazao da ovaj poziv važi za sve subjekte pomenute u izjavi.

"Smatramo kukavičkim činom kriti se iza iznuđenih rješenja i ujedno ih sabotirati na terenu. Da ima vaše iskrene podrške gospodinu Bojaniću, ne bi lokalni odbori Demokrata paralelno sa njegovom kandidaturom dijelili balone po Crnoj Gori. Ovako ostaje samo da se građanima Crne Gore servira od vas još jedan alibi za poraz. Još jednom da se izbjegne odgovornost. A za potpredsjednika Demokrata je ovo očajnički trzaj pozicioniranja u Bijelom Polju, jer u ovoj opštini nije u mogućnosti da dijeli balone i čokoladice", zaključio je Raosavljević.

Bonus video: