Falsifikovanje podrške kandidatima: I Vučurović "potpisao" za Milačića

Svoja imena među potpisnicima nekim od do sada potvrđenih kandidata pronašli su, kako nezvanično saznajemo i neki od članova Glavnog i opštinskih odbora Demokrata
102 pregleda 27 komentar(a)
Ažurirano: 12.03.2018. 21:29h

Nakon što je Državna izborna komisija omogućila građanima da provjere da li se njihovo ime nalazi među onima koji su podržali nekog od predsjedničkih kandidata, stižu brojne prijave falsifikovanja potpisa.

Među onima čiji je potpis falsifikovan nalaze se i predstavnici pojedinih partija.

Slaven Radunović iz Demokratskog fronta naveo je na svom fejsbuk profilu da se među potpisnicima za do sada potvrđene predsjedničke kandidate nalazi i potpis poslanika tog političkog saveza Jovana Vučurovića, ali i drugih, kako navodi, istaknutih aktivista tog saveza.

Svoja imena među potpisnicima nekim od do sada potvrđenih kandidata pronašli su, kako nezvanično saznajemo i neki od članova Glavnog i opštinskih odbora Demokrata. Iz te stranke će se ovim povodom sjutra oglasiti.

Građani putem veb aplikacije na zvaničnoj stranici Državne izborne komisije potpisi.dik.co.me mogu provjeriti da li su njihovi lični podaci zloupotrijebljeni. Postupak je jednostavan i zahtijeva ukucavanje matičnog broja birača.

Galerija

Bonus video: