Koprivica: Krivične prijave protiv DF-a i medija bliskih tom savezu

Danilo Šaranović je optužio Predraga Bulatovića (DF) da je "namjestio sve izborne prevare u Crnoj Gori"
9982 pregleda 76 komentar(a)
Koprivica na današnjoj pres konferenciji Demokrata, Foto: Boris Pejović
Koprivica na današnjoj pres konferenciji Demokrata, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 23.08.2019. 19:15h

Potpredsjednik Demokrata Momo Koprivica kazao je da su podnijeli krivične prijave protiv DF-a i medija bliskih tom savezu, kao i zbog navoda koje i danas u Skupštini iznosi Nebojša Medojević.

Koprivica je objasnio da su "partijski mediji DF-a" iznosili izmišljotine o navodno nezakonitom finansiranju Demokrata i pranju novca, koje je potom ponavljao poslanik u parlamentu.

Koprivica je na pres konferenciji optužio DPS i DF da su spremili političku trgovinu i kazao da je njihov "cilj repriza 2014. godine i dogovor koji nije spriječio izborne zloupotrebe".

"Kao što su prodali Nikšić, tako su i sad htjeli da prodaju izborne zakona i zauzvrat dobiju oslobađajuće presude", kazao je Koprivica.

Dodao je da su htjeli da uzmu Demokratama jednog člana u Odboru.

Danilo Šaranović je optužio Predraga Bulatovića (DF) da je "namjestio sve izborne prevare u Crnoj Gori".

On tvrdi i da DF želi da uđe u vladu sa DPS-om nakon izbora.

Na pitanje zašto je DPS samo podržao njihov ulazak u Odbor za izborne reforme, Koprivica je kazao da je "DPS izabrao i poslanike DF-a u odbore".

"DPS je kapitulirala jer su Marković i Đukanović rekli da neće biti priče o izbornim uslovima prije decembarskog Kongresa DPS-a, a sad je to palo i vodu."

Koprivica je pozvao DF na bojkot parlamenta ukoliko ukidanje plata nije problem ili ukoliko smatraju da oni koji nijesu ukinute.

Bonus video: