Vučurović: Vuksanović Stanković procijenila na koga može uticati

"Vjerovatno je, kao novi lider SDP-a, napravila procjenu koje su joj političke opcije najbliže, na koje može izvršiti uticaj, bilo ona, bilo ambasada...", rekao je Vučurović
3087 pregleda 13 komentar(a)
Jovan Vučurović, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević
Jovan Vučurović, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević

Predsjednica Socijaldemokratske partije (SDP), Draginja Vuksanović Stanković kada je pozivala opoziciju na razgovor, procijenila je koje su joj političke opcije najbliže i na koje može uticati, poručili su iz Demokratskog fronta (DF).

Vuksanović Stanković pozvala je lidere opozicionih partija i predstavnike poslaničkih klubova koji su iskazali spremnost za rad u Odboru za izmjenu izbornog i drugog zakonodavstva, na dogovor oko definisanja zajedničke platforme za razgovore sa predstavnicima vlasti. Na sastanak nijesu pozvani predstavnici DF-a.

Poslanik tog saveza, Jovan Vučurović kazao je da svako treba da radi svoj posao, "pa tako i Vuksanović Stanković i SDP".

Ona, kako je rekao Vučurović, najbolje zna zašto i za koga ovo radi.

"Vjerovatno je, kao novi lider SDP-a, napravila procjenu koje su joj političke opcije najbliže, na koje može izvršiti uticaj, bilo ona, bilo ambasada, i ne bismo joj se previše miješali u posao", zaključio je Vučurović.

Poziv za sastanak upućen je predsjedniku Demokrata Aleksi Bečiću, predsjedniku URA Dritanu Abazoviću, predsjedniku DEMOS-a Miodragu Lekiću, lideru Socijalističke narodne partije Vladimiru Jokoviću, kao i predstavnicima kluba SNP-DEMOS Nedjeljku Rudoviću i Posebnog kluba poslanika Aleksandru Damjanoviću.

Bonus video: