"DPS NEMA ODGOVOR NA BOJKOT"

Sastanak Ujedinjene CG i pokreta "Odupri se": Bez prelazne Vlade nema izbora

Danilović i Radonjić su ponovili već javno izrečeni stav da je jedini način da dođemo do slobodnih izbora da napravimo pritisak na DPS i preuzmemo odgovornost kroz prelaznu/tehničku Vladu
1862 pregleda 2 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Ujedinjena Crna Gora
Sa sastanka, Foto: Ujedinjena Crna Gora

Poslanici Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović i Goran Radonjić susreli su se sa jednim od lidera pokreta “Odupri se” Džemalom Perovićem.

Susret je održan u prostorijama UCG, a na zahtjev pokreta “Odupri se”.

Poslanici UCG su približili stav Ujedinjene Crne Gore gospodinu Peroviću povodom poslednjih dešavanja u Skupštini Crne Gore i problemima sa kojima se suočava cjelokupna opozicija zbog kratkoročnih dogovora iza kulisa sa DPS.

Danilović i Radonjić su ponovili već javno izrečeni stav da je jedini način da dođemo do slobodnih izbora da napravimo pritisak na DPS i preuzmemo odgovornost kroz prelaznu/tehničku Vladu. Posebno su istakli obavezu trenutno najjačih u opoziciji da učestvuju u toj Vladi punim kapacitetom – da svi učestvuju i preuzmu odgovornost delegirajući lidere da budu nosioci prelazne Vlade, a samim tim i izbornog procesa.

"Ukoliko ne budemo imali prelaznu Vladu, koja će trajati minimum godinu dana, posebnim političkim sporazumom i specijalnim zakonom definisali nadležnosti i omogućili nesmetan rad, jedino rješenje je bojkot izbora. Na bojkot DPS nema odgovor", poručeno je sa sastanka.