Bečić: Malesijska oblast posjeduje sve potrebne kapacitete da se brzo i efikasno razvija

"Građanstvo Tuzi se, srećom, ne tako davno, izborilo da DPS koji je decenijama držao Tuzi u neprihvatljivom položaju i sputavao njihov razvoj, otjera u političku prošlost, pa sada nova vlast u Tuzima ima priliku da Malesiji ponudi novu viziju napretka ove opštine"
1586 pregleda 4 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Demokrate
Aleksa Bečić, Foto: Demokrate

U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime građankama i građanima Tuzi čestitam Dan opštine, 1. septembar, kazao je lider Demokrata Aleksa Bečić u svojoj čestitici povodom Dana Opštine Tuzi..

"Malesijska oblast posjeduje sve potrebne kapacitete da se brzo i efikasno razvija.Odličan geografski položaj, blizina glavnom gradu, blizina željezničkoj mreži, aerodromu, lukama Bar i Drač, Skadarskom jezeru, Plantažama sačinjavaju okolnosti u kojima bi bilo koja opština mogla da doživi procvat, naravno, u uslovima nesprječavanja tog razvoja neodgovornim odnosom sa centralnog nivoa", poručio je Bečić.

"Građanstvo Tuzi se, srećom, ne tako davno, izborilo da DPS koji je decenijama držao Tuzi u neprihvatljivom položaju i sputavao njihov razvoj, otjera u političku prošlost, pa sada nova vlast u Tuzima ima priliku da Malesiji ponudi novu viziju napretka ove opštine, te da na adekvatan način u funkciju opšteg dobra stavi sve privredne, kulturološke i druge prednosti opštine ispod Dečića. Sa željom da Tuzi, oslonjene na vrijedne ruke ljudi i domaćina ovog kraja, u najbržem roku, osjete sve blagodeti samostalnosti opštine, ali i života bez DPS-a, još jednom, srdačno, građankama i građanima Tuzi čestitam Dan opštine", zaključio je Bečić.

Bonus video: