DPS Tuzi: Moramo cijeniti prošlost, da bi znali sačuvati budućnost

"Datum koji je označavao tekovinu antifašističke borbe i NOR-a, vi ste zamijenili novim datumom, kada su zahvaljujući DPS-u Tuzi dobile status opštine"
1352 pregleda 5 komentar(a)
DPS, Foto: DPS
DPS, Foto: DPS

Reagovanje Albanske alternative toliko je konfuzno da podsjeća na naslov iz jedne serije pod nazivom “Lud, zbunjen, normalan". Samo tako možemo da tumačimo njihovu tezu da je DPS Tuzi protiv svog predsjednika, zamjenika predsjednika i ostalih stranačkih funkcionera koje je “ zbunjena” Albanska alternativa spomenula u svom reagovanju, navodi se u saopštenju DPS Tuzi.

"Podsjećamo vas da je DPS donio status opštine Tuzima i to je ispričana priča, na koju se vraća samo onaj koji nema baš nikakvih drugih argumenata. Posebno ako ne zna šta sad raditi sa opštinom, kako rukovoditi njome i učiniti život građanima Tuzi boljim i kvalitetnijim?! Nije dovoljno hvaliti se izbornim programom DPS-a Tuzi, što Albanska alternativa čini, iako vjerujemo da iz tog štiva možete štošta da naučite. A što se tiče novousvojenog dana Opštine, najbolji vam je pokazatelj prihvatanja ovog datuma od strane građana, masovnost dolaska na vašu proslavu", navodi se u reagovanju DPS Tuzi.

Dodaju da Albanska alternativa "treba još dosta da uči da bi dorasla vođenju opštine".

"Datum koji je označavao tekovinu antifašističke borbe i NOR-a, vi ste zamijenili novim datumom, kada su zahvaljujući DPS-u Tuzi dobile status opštine. Ipak, moramo cijeniti prošlost, da bi znali sačuvati budućnost. Ako ne znate kako, barem pitajte nekoga ko zna", zaključuje se u reagovanju DPS Tuzi.

Bonus video: