SNP Kolašin: Sinjajevina još jedan dokaz da vlast radi protiv interesa građana

Iz te stranke su upitali šta na sve ovo kažu predvodnici kolašinske vlasti DPS, SD i GB "koja je aminovala ekološki atentat na teritoriji opštine"
423 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Čin Vlade Crne Gore je o formiranju vojnog poligona na Sinajevini je još jedan je u nizu dokaza da aktuelna vlast radi protiv interesa svojih građana, saopšteno je iz kolašinskog SNP-a.

"Povodom ovako važnog pitanja nije su čuo nijedan glas razuma, zanemaren je većinski stav domicilnog stanovništva, kao i mnogih stručnjaka iz ove oblasti. Sve to uz pomoć poslušnika iz lokalnih samouprava koji su odigrali vjerovatno jednu od ključnih uloga u obmanjivanju građana i zataškavanju posledica ovakvih projekata", poručuju iz SNP-a.

Iz te stranke su upitali šta na sve ovo kažu predvodnici kolašinske vlasti DPS, SD i GB "koja je aminovala ekološki atentat na teritoriji opštine".

"Hoće li lokal-patriote stati uz svoj narod? Na to je odgovor dobro poznat, izvjesno je da neće. Obmanjivanje i varanje građana i dalje je uža specijalnost ovakve vlasti, čak se može reći i da su prevazišli sami sebe.

Međutim, nemojte misliti da će mještani ovih područja ostati nijemi na vaše izdaje i prevare. OO SNP Kolašin će stati uz svoje sugrađane u odbrani Sinjajevine, kao što je i od prvog dana, znajući da je pravda spora, ali dostižna", zaključuje se u saopštenju SNP Kolašin.

Bonus video: