Vuksanović Stanković zakazala sastanak opozicije

"SDP se nada da će susret biti prilika da lideri opozicionih političkih partija i predstavnici poslaničkih klubova razmjene mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji i modelima saradnje u susret dijalogu koji se očekuje", poručuju iz te stranke
4723 pregleda 74 komentar(a)
Vuksanović Stanković, Foto: Boris Pejović
Vuksanović Stanković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 06.09.2019. 14:47h

Predsjednica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković zakazala je sastanak predsjednika opozicionih partija i predstavnika poslaničkih klubova koji su iskazali spremnost za dijalog oko obezbjeđivanja uslova za održavanje fer i demokratskih izbora, saopšteno je iz SDP-a.

"SDP se nada da će susret biti prilika da lideri opozicionih političkih partija i predstavnici poslaničkih klubova razmjene mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji i modelima saradnje u susret dijalogu koji se očekuje", poručuju iz te stranke.

Sastanak će biti održan u ponedjeljak, 9. septembra u 12 časova, a iz SDP-a su kazali da su pozvani predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, predsjednik Demosa Miodrag Lekić, predsjednik URA Dritan Abazović, predsjednik Kluba nezavisnih poslanika Aleksandar Damjanović kao i poslanik i član Odbora za izbornu reformu Neđeljko Rudović.

Iz SDP-a je prije nekoliko dana saopšteno da se za zakazivanje sastanka čeka odgovor Demokratske Crne Gore.

Bonus video: