Osmanović: Abazović neka se spremi da sve neistine i klevete dokaže pred nadležnim organima

"Niko vam nije kriv do vas samih, koji ste svojim konvertitstvom, stupanjem u sumnjive političke brakove, podilaženjem nacionalističkim partijama, tvrdnjama da je Skenderbeg Srbin, jednom zauvijek sebe izbrisali sa političke scene naše opštine"
2021 pregleda 5 komentar(a)
Osmanović, Foto: DPS
Osmanović, Foto: DPS

Da predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović nema nikakve argumente za neistine koje je iznio o Valdanosu, kao ni za manipulacije i podmetanje na račun predsjednika Vlade, svjedoči i vulgarno saopštenje koje je izdiktirao a njegov odbor potpisao, saopštio je večeras Sead Osmanović, predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Ulcinj.

"Jer, sem izmišljotina i uvreda, nema ni rečenice kojom se argumentuju njegova nasrtanja na crnogorske institucije. To je još jedan dokaz da je priča o Valdanosu bila čista Abazovićeva podmetačina i očajnički pokušaj privlačenja medijske pažnje, makar i na ovaj besmislen način. Sve neistine i klevete koje je izrekao na moj račun, neka se spremi da dokaže pred nadležnim organima. Iako razumijem frustraciju i bijes Abazovića jer su i on i URA toliko popularni u njegovom rodnom gradu, da jedva i dva odbornika ima, nerazumno je za taj neuspjeh kriviti DPS, Valdanos, ili Premijera. Niko vam nije kriv do vas samih, koji ste svojim konvertitstvom, stupanjem u sumnjive političke brakove, podilaženjem nacionalističkim partijama, tvrdnjama da je Skenderbeg Srbin, jednom zauvijek sebe izbrisali sa političke scene naše opštine. Sasvim izvjesno, takva vas sudba čeka i na državnom nivou", saopštio je Osmanović reagujući na saopštenje Opštinskog odbora Građanskog pokreta URA Ulcinj.

Bonus video: