"Na dosadašnjim sastancima, Đukanović predložen kao kandidat za predsjednika DPS, a Marković za zamjenika"

"Pokazalo se da novo opštinsko rukovodstvo sa predsjednikom Željkom Aprcovićem radi prave stvari"
6363 pregleda 9 komentar(a)
Đukanović i Marković, Foto: Filip Roganović
Đukanović i Marković, Foto: Filip Roganović

Na dosad održanim sastancima u mjesnim organizacijama Milo Đukanović je predložen kao jedini kandidat za predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS), a Duško Marković za zamjenika predsjednika partije, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Kotor.

"To je potvrda ispravne politike naše partije i Vlade koju predvode Đukanović i Marković", saopšteno je iz DPS Kotor.

U saopštenju se navodi da je OO DPS Kotor počeo pripreme za VIII Kongres DPS.

"Održane su sjednice Izvršnog odbora i Opštinskog odbora na kojima su se članovi upoznali sa daljim Planom aktivnosti do Kongresa. Nakon toga otpočelo se sa sastancima u mjesnim organizacijama na kojima se predlažu kandidati za predstavnike za VIII Kongres i sa predlaganjem kandidata za organe Partije. Svi sastanci su kvalitetno pripremljeni i na njima prisustvuje veliki broj članova. Na sastancima se pored predlaganja kandidata za organe partije na državnom nivou razgovaralo i o aktuelnim razvojnim pitanjima grada. Pokazalo se da novo opštinsko rukovodstvo sa predsjednikom Željkom Aprcovićem radi prave stvari. Pitanja i komentari članova su vrlo konkretni i svi iskazuju zadovoljstvo novim kursom Lokalne uprave. Nagomilani problem se ubrzano riješavaju i to se može osjetiti na svakom koraku", navodi se u saopštenju DPS Kotor.

U saopštenju se dodaje da se na sastancima predažu najkvalitetniji kadrovi, vodeći računa da se partija podmlađuje i da svi imaju jednake šanse..

"Narednih dana nastavljaju se sastancu u mjesnim organizacijama, a sve po planu koji je utvrdio Opštinski odbor", zaključuje se u saopštenju OO DPS Kotor.

Bonus video: