Danielson stiže u CG: Han otkazao posjetu

Denilson će u boraviti u Crnoj Gori zbog učešća na forumu Dani medija EU-Zapadni Balkan, koji će se održati u Podgorici 12. i 13. septembra
4736 pregleda 0 komentar(a)
Kristijan Danielson, Foto: Savo Prelević
Kristijan Danielson, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.09.2019. 13:31h

Generalni direktor Direktorata Evropske komisije (EK) za susjedstvo i pregovore o proširenju, Kristijan Danielson, razgovaraće sjutra sa članovima Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva, saznaju "Vijesti". Sa članovima Odbora trebao je da razgovara dosadašnji evropski komesar za susjedsku politiku i pregovore Johanes Han, koji je posjetu Crnoj Gori otkazao zbog obaveza u Briselu.

Denilson će u boraviti u Crnoj Gori zbog učešća na forumu Dani medija EU-Zapadni Balkan, koji će se održati u Podgorici 12. i 13. septembra.

Skup koji je prvi put organizovan 2017. ima za cilj da osigura da sloboda medija ostane prioritet, istovremeno se baveći složenim gorućim političkim, ekonomskim i socijalnim pitanjima sa kojima se region trenutno suočava. Kako je najavljeno, ovogodišnji forum će se fokusirati na odnose između politike i medija, a na skupu će prvi put učestvovati politički predstavnici iz regiona zaduženi za informacije i predstavnici medija.

Bonus video: