BRAJOVIĆ SAOPŠTIO NA SJEDNICI SKUPŠTINE

Vlada povukla predlog zakona o elektronskoj upravi

Zakonom se, kako je ranije obrazloženo, unapređuje ambijent u kojem će javna uprava biti servis građana i privrede i eliminišu administrativne barijere u komuniciraju sa njom
54 pregleda 0 komentar(a)
Vlada Crne Gore, Foto: Vlada Crne Gore
Vlada Crne Gore, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 08.03.2018. 13:47h

Crnogorska vlada povukla je predloženi zakon o elektronskoj upravi, saopštio je predsjednik Skupštine Ivan Brajović na početku današnjeg zasijedanja.

Zakonom se, kako je ranije obrazloženo, unapređuje ambijent u kojem će javna uprava biti servis građana i privrede i eliminišu administrativne barijere u komuniciraju sa njom.

Poslanici bi trebalo danas da razmatraju predložene zakone o slatkovodnom ribarstvu i akvakulturi, svojinsko-pravnim odnosima, inovativnoj djelatnosti, kao i nekoliko rezolicija koje je inicirao Demokratski front.

Na dnevnom redu je Izvještaj o ostvarivanju prava mentalno oboljelih lica lišenih slobode, smještenih u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, koji je pripremio Ombudsman.

Poslanici će razmatrati Izvještaj o radu Odbora za bezbjednost i odbranu za 2017. godinu, a na dnevnom redu su izbori i imenovanja.