Vuksanović Stanković i Brendl razgovarali o aktuelnoj političkoj situaciji

"Sagovornici su se usaglasili da je aktuelnom političkom momentu neophodna ozbiljnost, iskrenost i konstruktivan pristup svih učesnika da bi predstojeći izbori mogli biti organizovani na demokratski i slobodan način", navode iz SDP-a
1064 pregleda 2 komentar(a)
Vuksanović Stanković i Brendl, Foto: SDP
Vuksanović Stanković i Brendl, Foto: SDP

Predsjednica Socijaldemokratske partije Crne Gore (SDP) Draginja Vuksanović Stanković, sastala se danas sa Direktorom regionalne kancelarije Fondacije Fridrih Ebert za Srbiju i Crnu Goru, dr Maksom Brendlom, sa kojim je razgovarala o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori.

"Predsjednica SDP-a je upoznala sagovornika sa modalitetima konstruktivnog pristupa za koji se SDP zalaže u rješavanju aktuelne političke krize i važnom ulogom koju treba da odigra tehnička vlada u susret parlamentarnim izborima 2020 godine. Sagovornici su se usaglasili da je aktuelnom političkom momentu neophodna ozbiljnost, iskrenost i konstruktivan pristup svih učesnika da bi predstojeći izbori mogli biti organizovani na demokratski i slobodan način", navodi se u saopštenju SDP-a.

Vuksanović Stanković se, dodaje se, takođe zahvalila na dosadašnjoj intenzivnoj saradnji kao i pažnji i važnoj pomoći koju Njemačka upućuje Crnoj Gori kroz podršku projektima Fondacije Fridrih Ebert.

Ona je, zaključuje se u saopštenju, izrazila nadu da će se saradnja između SDP-a i Fondacije Fridrih Ebert nastaviti i u narednom periodu i na taj način nastaviti da doprinosi demokratizaciji i evropeizaciji Crne Gore.

Bonus video: