DF: Skandalozna i sramna presuda, braća Đukanović nastavljaju da brutalno progone lidere DF

Crna Gora nema tužilaštvo i pravosuđe koje radi u skladu sa Ustavom i zakonima. Postoje samo korumpirane kreature koje su postavljene od braće Đukanović da štite mafiju i lopovski režim i da progone DF i svakog čovjeka koji neće da im se pokori"
4731 pregleda 0 komentar(a)
Sa jedne od pres konferencija DF, Foto: Boris Pejović
Sa jedne od pres konferencija DF, Foto: Boris Pejović

Skandolazna i sramna presuda sudije Željke Jovović, specijalca i ličnog predstavnika predsjednice Vrhovnog Suda Vesne Medenice, je nastavak brutalnog progona lidera Demokratskog fronta (DF) od strane braće Đukanović, saopšteno je danas iz DF.

Milan Knežević, poslanik DF osuđen je na četiri mjeseca kućnog pritvora, dok su njegove kolege Branko Radulović, Marina Jočić i Milutin Đukanović dobili uslovne kazne, za nasilničko ponašanje prema kolegama iz DPS-a prije dvije godine u holu Skupštine Crne Gore.

"Ova sramna presuda je još jedan u nizu nesupjelih pokušaja zastrašivanja poslanika DF kako bi prestali sa raskrinkavanjem korupcije u tužilaštvu i pravosuđu, koja se svakim danom otkriva. Crna Gora nema tužilaštvo i pravosuđe koje radi u skladu sa Ustavom i zakonima. Postoje samo korumpirane kreature koje su postavljene od braće Đukanović da štite mafiju i lopovski režim i da progone DF i svakog čovjeka koji neće da im se pokori. Tužilaštvo i krivosuđe nijesu u stanju da reaguju kada se brutalno napadaju poslanici DF, kada režimski tajkun pokušava ubistvo poslanika i jednog od lidera DF na aerodromu u Beogradu, kada sin Zorana Lazovića kukavički udara navijača Crvene Zvezde, kada kum Đukanovića šamara policajca na aerodromu u Tivtu", navodi se u saopštenju DF.

Iz tog političkog saveza su dodali da je ovo ješ jedan u nizu dokaza da su pravna država i pravosuđe sahranjeni.

"Presuda koju je diktirala Vesna Medenice, nakon prebrojavanja 150.000 eura od tajkuna Ćoća Bećirovića, je samo još jedan u nizu dokaza da je pravna država i pravosuđe sahranjeno i da je Đukanović odlučio da razori Parlament i da nas sve pretvori u svoje poslušnike", kazali su iz DF.

Naveli su i da oni baštine vrijednosti tradicionalne Crne Gore i još jednom šalju poruku braći Đukanović da se sa njima ne može razgovarati jezikom sile i mafije.

"Ostajemo na putu istine i pravde i svakim danom građani uviđaju da je DPS korupcijom razorio sve institucije države i da one više de fakto ne postoje. Nama ne sude sudovi ni sudije. Nama sudi mafija i poslušnici braće Đukanović, koji su debelo nagrađeni i plaćeni prljavim novcem mafije. Mogu da rade šta hoće, ali ne mogu da rade dokle hoće. Pravda će zakucati na vrata korumpiranih kreatura iz tužilaštva i pravosuđa. Svjedoci smo da je Duško Knežević do koske ogolio način funkcionisanja crnogorskog krivosuđa. To je septička jama korupcije, nemorala i sluganstva i koja mora biti okončana političkim promjenena i smjenom ovog bolesnog lopovskog režima", zaključuje se u saopštenju DF.

Bonus video: